Met trots vertellen we u vandaag over ons hondenvoer, gemaakt met ingrediënten van topkwaliteit. Bij Bazoef geloven we in gezonde en uitgebalanceerde voeding voor onze viervoeters, daarom hebben we de ingrediënten zorgvuldig geselecteerd. In dit artikel onthullen we de belangrijkste ingrediënten die in onze brokjes worden gebruikt, hun nut en hun oorsprong, zodat u de toewijding van Bazoef aan kwaliteit en het welzijn van uw hond kunt begrijpen.

  1. Gedroogde insectenproteïne: Gedroogde insectenproteïne is een van onze kenmerkende ingrediënten. Het is een zeer voedzame eiwitbron voor uw hond. Insecten zijn een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele dierlijke eiwitbronnen. Ze zijn rijk aan essentiële aminozuren en dragen bij aan de spierontwikkeling en het behoud van een goede algehele gezondheid van uw metgezel.

  2. Naakte haver: Naakte haver is gunstig voor gezonde honden. Het is rijk aan oplosbare en onoplosbare vezels, die een gezonde en regelmatige spijsvertering bevorderen. Het is ook een natuurlijke bron van complexe koolhydraten, die langdurige energie leveren om de activiteiten van uw hond gedurende de dag te ondersteunen.

  3. Erwten: erwten zijn een uitstekende bron van plantaardige eiwitten en vezels . Ze bevatten ook essentiële vitamines en mineralen, zoals vitamine K en kalium. Erwten helpen de droge spiermassa te behouden en dragen bij aan de gezondheid van het spijsverteringsstelsel van uw hond.

  4. Canola-olie: Canola-olie is een gezonde bron van vetten die essentieel zijn voor honden. Het is rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren, die een gezonde huid, vacht en immuunsysteem ondersteunen. Bovendien geeft het een smakelijke smaak aan onze brokjes, waardoor uw hond nog enthousiaster wordt tijdens de maaltijden.

  5. Gedroogde Pompoen: Pompoen is een natuurlijke bron van vezels, vitaminen en mineralen gunstig voor de gezondheid van honden. Het is bijzonder rijk aan vitamine A, beta-caroteen en kalium. Pompoen kan bijdragen aan een goede spijsvertering, gezonde ogen en een sterk immuunsysteem.

  6. Gedroogde cichorei: Gedroogde cichorei is een belangrijk ingrediënt in onze Bazoef hondenbrokken. Naast de heerlijke smaak is cichorei een natuurlijke bron van fructo-oligosacchariden (FOS) en inuline. Deze prebiotica bevorderen een gezonde darmflora en voeden de goede bacteriën in het spijsverteringsstelsel van uw hond. Gedroogde cichorei draagt ​​zo bij aan een optimale vertering en een betere opname van voedingsstoffen.

    Bij Bazoef zijn we er trots op dat we bij de selectie van onze ingrediënten een lokale aanpak voorstaan. Het overgrote deel van onze ingrediënten komt uit België en aangrenzende landen, wat een optimale traceerbaarheid en uitzonderlijke kwaliteit garandeert. Gedroogd insecteneiwit, naakte haver, erwten, gedroogde pompoen, gedroogd witlof en andere ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd bij lokale telers. Met deze aanpak kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen door transportafstanden te minimaliseren en de regionale economie te ondersteunen. U kunt er zeker van zijn dat Bazoef droogvoer voor honden niet alleen gunstig is voor uw huisdier, maar ook in lijn is met onze toewijding aan lokale en verantwoorde productie.

Geef een reactie