Bazoef

Veel Gestelde Vragen

Er zijn alleen maar goede redenen om voor Bazoef brokjes te kiezen: ten eerste zijn ze veel voedzamer dan de meeste brokjes die op de markt verkrijgbaar zijn. Vaak zijn deze restanten van slachtdierkadavers (inwendige organen, gewrichten, etc.). Deze eiwitten van slechte kwaliteit bieden uw hond niet alles wat hij nodig heeft om te groeien en gezond te blijven. Bij Bazoef gebruiken we het beste deel van de insecten (dus de larve) om hoogwaardige eiwitten te produceren.

Bovendien is de productie van onze brokjes veel milieuvriendelijker dan die van conventionele brokken. In feite groeien insectenlarven in hun natuurlijke habitat. Het kweken van insecten is intensieve landbouw, maar in tegenstelling tot kippen en koeien komen insectenlarven in het wild zo voor. Sterker nog, sommige onderzoekers hebben gemerkt dat insecten beter groeien als ze in grote aantallen op een kleine ruimte worden gekweekt!

Ten slotte hebben insecten geen geur, de kwestie van smakelijkheid doet zich niet voor met betrekking tot insecten in het bijzonder.

Een bron van zogenaamd “dierlijk” eiwit, insecteneiwit is uitstekend geschikt voor het omnivoor dieet van een hond. Daarnaast wordt de gehele larve gebruikt; er is daarom geen keuze om te werken met “brokjes” van betere of lagere kwaliteit. Ze zijn ook bijzonder rijk aan essentiële aminozuren. Om deze verschillende redenen zijn brokjes op basis van insecten een uitstekende keuze voor kwaliteitsvoedsel.

En hoe !!! Het recept en de gekozen ingrediënten waren niet alleen vanwege hun voedingskwaliteit, maar ook om heerlijk te zijn voor uw hond. Je moet ook weten dat, aangezien de hond een sterk reukvermogen heeft, hij de brokjes eerst met zijn neus zal analyseren. Aangezien de insecten geurloos zijn, is er dus niets aan de hand. Aan de andere kant is je hond misschien niet van nature nieuwsgierig, en als gevolg daarvan zul je hem de brokjes meerdere keren moeten aanbieden voordat hij gewonnen is.

Het hebben van de meest lokale brokken is een van onze doelen. En dat bereiken we graag op vele manieren. Onze ingrediënten komen immers uit België en de buurlanden, terwijl de brokjes in een Belgische fabriek worden geproduceerd.

Heb je nog vragen? Suggesties?

Vriendelijkheid betekent ook naar je luisteren; aarzel niet om uw indrukken, getuigenissen, verzoeken te delen; we volgen het graag op… Want als Bazoef bestaat, is het ook dankzij jou…

* Verplichte velden