Bazoef - Croquettes de qualité à base d’insectes

Selectie van ingrediënten

We hebben gekozen voor het “clean label”; met andere woorden een recept dat alleen bevat wat nodig is, goed is voor de gezondheid van uw hond en dat bovendien leesbaar en begrijpelijk is voor u. Zo hopen we u te overtuigen om de stap te wagen naar huisdiervoedsel van hogere kwaliteit .

Gedroogd insecteneiwit is afkomstig van meelwormen; ze zijn opgegroeid in Frankrijk. Eiwitten zijn essentieel omdat ze de belangrijkste bouwstenen zijn van alle cellen in het lichaam. Dit zijn ketens van aminozuren die te vinden zijn in spieren, huid, nagels, lichaamshaar, bloed, etc. Deze zijn ook de basis van veel hormonen, enzymen en antilichamen en zijn nodig voor de groei, het herstel en de verdediging van lichaamsweefsels.

We vinden dan gepelde haver; Deze graansoort is een bron van plantaardige eiwitten en heeft het voordeel dat het rijk is aan vezels, terwijl het koolhydraten en dus energie levert. Het bevat geen spoor van tarwegluten, waar sommige dieren gevoelig voor zijn.

Witte rijst completeert de energievoorziening en helpt ook om de brok vorm en consistentie te geven.

De vetopname is afkomstig van koolzaadolie. Deze laatste bestaat voor meer dan 60% uit enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Het is bijzonder rijk aan omega 3, en in het bijzonder aan alfa-linoleenzuur, evenals vitamine E, waardoor het voedende en antioxiderende eigenschappen heeft.

Bazoef - Ingredients
Bazoef - Groenten

In ons recept zijn twee soorten prebiotica aanwezig. Ze hebben het voordeel dat ze de spijsvertering bevorderen. Fructooligosacchariden (FOS) en inuline komen voor in gedroogde cichorei. Daaraan worden de mannanoligosachariden (MOS) toegevoegd.

We hebben ook cranberry verwerkt vanwege de bescherming die het kan geven tegen urineweginfecties, vooral bij teefjes.

Verschillende gedroogde vruchten en groenten zijn toegevoegd om een ​​gevarieerde voeding te bieden aan onze allesetende vrienden. Deze zijn vezelrijk en dus belangrijk voor de darmtransit.