Bazoef - Croquettes de qualité à base d’insectes

Selectie van ingrediënten

We hebben gekozen voor het “clean label”; met andere woorden een recept dat alleen bevat wat nodig is, goed is voor de gezondheid van uw hond en dat bovendien leesbaar en begrijpelijk is voor u. Zo hopen we u te overtuigen om de stap te wagen naar huisdiervoedsel van hogere kwaliteit .

Gedroogd insecteneiwit is afkomstig van meelwormen; ze zijn opgegroeid in Frankrijk. Eiwitten zijn essentieel omdat ze de belangrijkste bouwstenen zijn van alle cellen in het lichaam. Dit zijn ketens van aminozuren die te vinden zijn in spieren, huid, nagels, lichaamshaar, bloed, etc. Deze zijn ook de basis van veel hormonen, enzymen en antilichamen en zijn nodig voor de groei, het herstel en de verdediging van lichaamsweefsels.

We vinden dan gepelde haver; Deze graansoort is een bron van plantaardige eiwitten en heeft het voordeel dat het rijk is aan vezels, terwijl het koolhydraten en dus energie levert. Het bevat geen spoor van tarwegluten, waar sommige dieren gevoelig voor zijn.

Witte rijst completeert de energievoorziening en helpt ook om de brok vorm en consistentie te geven.

De vetopname is afkomstig van koolzaadolie. Deze laatste bestaat voor meer dan 60% uit enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Het is bijzonder rijk aan omega 3, en in het bijzonder aan alfa-linoleenzuur, evenals vitamine E, waardoor het voedende en antioxiderende eigenschappen heeft.

Bazoef - Ingredients
Bazoef - Groenten

In ons recept zijn twee soorten prebiotica aanwezig. Ze hebben het voordeel dat ze de spijsvertering bevorderen. Fructooligosacchariden (FOS) en inuline komen voor in gedroogde cichorei. Daaraan worden de mannanoligosachariden (MOS) toegevoegd.

We hebben ook cranberry verwerkt vanwege de bescherming die het kan geven tegen urineweginfecties, vooral bij teefjes.

Verschillende gedroogde vruchten en groenten zijn toegevoegd om een ​​gevarieerde voeding te bieden aan onze allesetende vrienden. Deze zijn vezelrijk en dus belangrijk voor de darmtransit.

Selectie van ingrediënten Katten

Bij Bazoef Petfood streven we ernaar om je kat een evenwichtige en lekkere voeding te geven. Onze brokken bevatten een combinatie van ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan de voedingsbehoeften van je kat te voldoen en tegelijkertijd een duurzaam milieu te bevorderen. Kies onze brokken voor de kwaliteit en het welzijn van je kat.

We gebruiken een unieke en duurzame eiwitbron: insecten. Hoogwaardige eiwitten van Tenebrio Molitor bieden een rijkdom aan eiwitten die essentieel zijn voor de gezondheid van je kat. Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar geven ook een heerlijke smaak waar katten dol op zijn.

Bazoef - lazy
Bazoef - Ingredients

Gepelde haver is een bron van gezonde koolhydraten en voedingsvezels. Ze bevorderen een gezonde spijsvertering bij je kat en leveren blijvende energie voor zijn dagelijkse activiteiten.

Erwten zijn een uitstekende bron van plantaardige eiwitten, vezels en vitaminen. Ze verrijken ons recept met verschillende essentiële voedingsstoffen voor de algehele gezondheid van je kat.

Havermeel is een hoogwaardige bron van koolhydraten die de andere ingrediënten in ons recept aanvult. Het draagt bij aan de textuur en samenhang van onze brokken en levert essentiële voedingsstoffen.

Canola-olie is een bron van essentiële vetzuren die een gezonde huid en een glanzende vacht voor je kat bevorderen. Het voegt ook smaak toe aan onze brokjes voor een nog smakelijkere maaltijd.

Gehydrolyseerde gist is een natuurlijke bron van voedingsstoffen zoals B-vitaminen, die bijdragen aan het energiemetabolisme en de algemene gezondheid van je kat.

Lijnzaad is rijk aan omega-3 vetzuren, die een gezonde huid en een glanzende vacht bevorderen. Het voegt ook een vleugje knapperigheid toe aan onze kroketten.

Gedroogd biergist is een bron van eiwitten en B-vitamines die de eetlust van je kat stimuleren en bijdragen aan zijn algehele gezondheid.

Gedroogde cichorei is een natuurlijke bron van fructo-oligosachariden (FOS) en inuline, die de spijsvertering van je kat bevorderen door de groei van goede bacteriën in de darmen te ondersteunen.

Algenolie is een natuurlijke bron van de essentiële vetzuren EPA en DHA, die de gezondheid van het hart, de hersenen en de ogen van je kat ondersteunen.