Als je dit leest, ben je erbij! Onze website, waar we bijna drie maanden aan hebben gewerkt, is nu online. Wij hopen dat u daar antwoord vindt op al uw vragen over ons product.

Vanaf woensdag starten we met de voorverkoop. Door deze voorverkoop geven wij u de mogelijkheid om interesse te wekken in onze kroketten en ook om ons te ondersteunen bij onze lancering. Het is voor ons erg motiverend om te weten dat er interesse is in ons product.

Wat de verkoop betreft, hebben we bevestigde en andere veelbelovende contacten met verschillende verdelers in Brussel en Wallonië. Binnenkort worden de datums bevestigd voor productlanceringen in verschillende biologische winkels en onafhankelijke dierenwinkels in september en oktober. Vanaf 01/09 zullen verkooppunten gaandeweg aan onze website worden toegevoegd. Daarnaast zal ook de lijst beschikbaar zijn van dierenartsen die onze brokjes zullen aanbieden.

Wat de productie betreft, de zakjes zijn besteld en zouden eind juli klaar moeten zijn. Dan zal het nodig zijn om over te gaan tot de productie van de brokken. Onlangs bezochten we de fabriek waar de brokjes gemaakt gaan worden. De infrastructuur en logistiek die bij dit soort producten horen, zijn gewoon geweldig! En dit des te meer als we weten dat we “kleine” producenten zijn omdat we maar “slechts” 10 ton hebben besteld 😊

Het spreekt voor zich dat we niet kunnen wachten om ze eindelijk te hebben en ze een voorproefje te geven van je pelsballen.

Er zijn nog maar 48 dagen over tot onze officiële productlancering en levering aan de mensen die ons hebben besteld voor pre-sales.

We wachten ongeduldig op 1 september! (maar tot dan, fijne vakantiedagen!)